HH Jaarprogramma

Zelfrealisatie is een prachtig stuk levenswerk, een reis die ons hele leven kan beslaan. Elke reis begint met een eerste stap.

Die eerste stap leidt ons recht het Innerlijk Landschap in, naar het Eerste Vuur – de bron van onze levenskracht. Voor meer toegang tot ontspanning, gezondheid en vitaliteit. 

De tweede stap is dit eerste vuurtje leren opstoken. Wat zorgt voor zelfgenezing, meer energie en vitaliteit. Voor een lang gezond en vitaal leven. 

Als je dan het zelfgenezingproces aan de gang is het tijd voor true heart. Voor emotioneel balans en heldere denkkracht. Waardoor je meer vrijheid krijgt in je keuzes en ontwikkel je het vermogen om je eigen levenspad te volgen. 

Om tot slot de kers op de taart een parel te gaan maken. Deze parel gaat je helpen om in het oog van de storm te blijven. De plek waar het windstil, en rustig is. Vanuit deze innerlijke rust ga je instaat zijn om de werkelijkheid in zijn volle potentie te zien.

Wanneer:

Vanaf 28 augustus neem ik je een heel schooljaar mee op avontuur.  Op de woensdagen zal ik je alle geheime trucjes leren om je innerlijke reis te gaan starten. Samen gaan we op ontdekkingstocht. Je zal versteld staan van wat je met zachtheid kunt bereiken!

Modules:

Deze reis wordt ondersteund door de modules van taotraining.nl. Je krijgt toegang tot dit prachtige materiaal waar we gezamenlijk door heen gaan. Elke week staat er een stuk theorie op het programma waar je tussen de twee woensdagen mee aan de gang gaat. Over het algemeen kost dit 1-2 uur per week aan zelfstudie.  Het mooie is dat je levenslang toegang houdt tot dit prachtigere materiaal wat met veel zorg en kunde is ontwikkeld. 

In dit materiaal vind je theorie in de vorm van teksten, video’s en geluidsopnames. Het bevat vele oefeningen die goed gedemonstreerd worden en heerlijke geleide meditaties die je keer op keer weer kunt luisteren. 

Geweldig:

Weet je wat zo geweldig is? Op een gegeven moment zal je merken dat je de sleutel tot zelfgenezing, bewustzijnsgroei en spiritueel ontwaken in handen hebt. Het is zo veel dat je zelfs na dit schooljaar jezelf de rest van je leven met dit materiaal kunt blijven ontwikkelen. Waardoor je steeds opnieuw jezelf blijft verrassen.

Jij verdient het:

Stel je eens voor in wat voor een prachtige wereld je dan zou leven! Een wereld zelfontplooiing en nieuwe inzichten. Het is tijd om jezelf dit cadeau te geven, want jij verdient het!

Tools:

Neem je de zaklamp van bewustzijn in de ene hand en de kompas van vervulling in de andere. Want deze reis gaat als een GPS-upgrade voor je ziel zijn. Een reis die kan leiden tot nieuwe  inzichten en dimensies. Als je onderweg de storm van het leven tegen komt dan weet jij je innerlijke rust te vinden. 

Disclaimer:

Misschien vinden we onderweg zelfs een verdwaalde geest die zijn ziel aan het zoeken is

energieboost

Heidi Huijbers

Met een passie die al op jonge leeftijd ontvlamde, ben ik vertrouwd geraakt met de betoverende wereld van bewegingsleer. Van de elegante kata’s in vechtsporten tot de serene praktijk van Chi Kungs, ik heb ze verkend en omarmd.

Mijn favoriete bezigheid? Het liefst trek ik eropuit en voer ik mijn oefeningen uit te midden van de prachtige natuur. Op deze manier verrijk ik mijn ervaring en draag ik bij aan het algehele welzijn.

Als jij op zoek bent naar begeleiding op jouw pad naar welzijn en innerlijke kracht, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen op jouw reis naar binnen, zodat je de helderheid kunt vinden waar je naar verlangt.

Wil jij vertrouwen op je innerlijke bron?

Taoisme L

Informatie avond

21 augustus 2024.

Van 19.30-21.00u is er een kennismakingsavond in de Smeltkroes te Maarheeze. 

HH neemt je mee op reis voor meer vitaliteit, rust, zelfliefde en veiligheid.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!