HH EnergieBoost

Ben jij ook zo klaar voor een energieboost dat je jezelf het liefst in het stopcontact zou willen pluggen? Nou, wacht niet langer! Plug jezelf in en laat het genieten beginnen!

Wanneer:

Vanaf september tot december neem ik je elke week mee op een energie-avontuur. Ik zal je alle geheime trucjes leren, zodat jij jezelf die broodnodige energieboost kunt geven wanneer je hem het hardst nodig hebt. Samen gaan we de fijne kneepjes van het vak ontdekken en zul je versteld staan van wat je kunt bereiken!

Geweldig:

En weet je wat zo geweldig is? Op een gegeven moment zul je merken dat je die energieboost eigenlijk niet meer nodig hebt, maar jezelf er toch mee blijft verwennen. Je zult rondstuiteren als een Duracell-konijn, vol energie en levensvreugde!

Jij verdient het:

Stel je eens voor in wat voor een prachtige wereld je dan zou leven! Een wereld waarin je de energie hebt om bergen te beklimmen, Triathlons te lopen en jezelf als een ware superheld te voelen. Het is tijd om jezelf dit cadeau te geven, want jij verdient het!

Wachten?

Dus waar wacht je nog op? Haal die stekker uit het stopcontact en plug jezelf in voor de energieboost van je leven! Schrijf je nu in en maak je klaar om de wereld te veroveren met je onuitputtelijke energie!

Disclaimer:

Bijwerkingen kunnen zijn: overmatig gelach, onstuitbare dansmoves en het verbaasd kijken van vrienden en familie terwijl je door de kamer vliegt. Raadpleeg een grappenmaker voordat je begint aan dit energieke avontuur.

energieboost

Heidi Huijbers

Al op jonge leeftijd ben ik bekend geraakt met de betoverende wereld van bewegingsleer. Van de magische Chi Kungs tot de betoverende kata’s in vechtsporten, ik heb ze allemaal verkend en omarmd.

Wat ik het liefste doe, is erop uit trekken en mijn oefeningen doen in een prachtige natuurlijke omgeving, misschien onder de beschutting van een vriendelijke boom. Op deze manier versterk ik mijn ervaring en draag ik bij aan het algehele welzijn.

Als je op zoek bent naar iemand die jou kan begeleiden op jouw pad naar welzijn en innerlijke kracht, dan ben je bij mij aan het juiste adres. . Ik kijk ernaar uit om jou te helpen jouw eigen innerlijke kracht te vinden en die helderheid bereiken waar je naar verlangt.

Wil jij vertrouwen op je innerlijke bron?

HH Energie 

Alle avonden zijn van 20.00u tot 21.30u.

Online momenten:

Dinsdagavond 5-12-26 sept, 3-10-31 okt, 7-14-28 nov, 12 dec 

Fysieke momenten:

Maandagavond in Bree (BE) 18 sept, 23 okt, 20 nov.

Dinsdagavond in Cranendonck (NL) 19 sept, 24 okt, 21 nov.

Opnames (niet Live):

Dinsdag 17 okt, 5 dec

Q&A:

Dinsdagavond 19 dec 

 

N

Maak contact met jouw bron van vitaliteit

N

Vermeerder je energie

N

Verminder stress

N

Vindt jouw innerlijke kracht

N

Verbeter je slaap

Energieboost 2