Gratis meditatie “Jouw kern!”

Tijdens de ” Jouw kern!” meditatie neem ik je mee op reis door jou eigen drie kracht centra’s. Ervaar en ontdek waar jouw drie centra’s zitten en hoe je deze nu ervaart.

N

Leer je eigen kern ervaren

N

Kom tot rust

N

Ontdek jouw energie bronnen

N

Even helemaal weg uit je hoofd

Gratis meditatie
“7 Pyama’s in je gouden ei”

Tijdens deze meditatie ga je jou energetische ruimte afbakenen. Zorg dat jou aura goed om je heen zit zodat je geen energie verliest of zomaar ongevraagd energieën van andere opvangt.

N

Jouw gouden ei

N

Je aura in je gouden ei

N

Geen energie lekken

N

Wel verbinding

Mediteren begeleid door Heidi

Laat je mee voeren op mijn de cadans van mijn stem. Vaak krijg ik te horen dat ik te zacht praat, ik heb deze valkuil om weten te zetten in een kracht. De kracht om iemand te begeleiden in een trance, meditatie of hypnose sessie. Mijn stem is makkelijk te volgen en heerlijk om naar te luisteren. 

Door jaren lange ervaring in het begeleiden van coaching en trance sessies weet ik het juiste tempo op te pakken. Ga er dus rustig voor zitten en laat je meevoeren naar je eigen wereld. Ervaar hoe jij het ervaart. Laat mij stem je alleen maar helpen om te ontdekken. 

In deze meditatie ga je de eerste stappen zetten in je ontdekkingsreis van korst naar kern. Je komt langs alle drie je centra van je eigen kern. Sommige zullen deze heel duidelijk ervaren andere ervaren de centra’s wat minder duidelijk. Als je weet waar je moet zijn worden de centra vanzelf geactiveerd gewoon omdat jij er aandacht aan geeft. Stel het je gewoon voor en laat je verwonderen. 

Hoe wonderlijk is “Jouw kern!”

 

Taoisme L

Informatie avond

21 augustus 2024.

Van 19.30-21.00u is er een kennismakingsavond in de Smeltkroes te Maarheeze. 

HH neemt je mee op reis voor meer vitaliteit, rust, zelfliefde en veiligheid.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!