Een klas in balans

leerlingen houden rekening met elkaar en durven op te komen voor zichzelf
Corepower

Corepower

Lessen speciaal voor kinderen. 

Deze lessen kunnen preventief gegeven worden. Scholen kunnen kiezen de lessen in een bepaald leerjaar terug te laten komen. Dan kan er specifiek gewerkt worden aan 1 onderwerp. 

Ook kan de keuze gemaakt worden een doorlopende lijn door de hele school te trekken. Door de kinderen jaarlijks of twee jaarlijks Corepower aan het bieden. 

De lessen kunnen ook Curatief gegeven worden. Als de klas hinder ondervind van bepaalde patronen. Dan kan Corepower bij uitstek geschikt zijn om de klas een stap verder te helpen. 

 

“Alle kinderen weerbaar en op zijn plek in het onderwijs”

Weerbaarheidstrainer

Als weerbaarheid trainer ben ik al jaren werkzaam op diverse scholen in Limburg en Brabant. Corepower is een methodiek die vanuit Rots en water is door ontwikkeld door Baud vandenbemden. 

Als co-trainer van Corepower ben ik al jaren actief in onderandere het onderwijs. Mijn dagen zijn nooit saai omdat ik Corepower geef van kleuters tot het VMBO. 

Elk leerjaar op deze weg vraagt zijn eigen afstemming. Heel mooi is te zien hoe de verschillende ontwikkel stappen van kinderen lopen. Dit houdt elk traject leuk, spannend en leerzaam. 

Corepower

Corepower lessen via Corepower.be

Als je Corepower lessen voor jou school of jou klas wil afnemen dan kan dit. We gaan dan samen in gesprek wat nodig is. Daarna breng ik je in contact met Baud zodat jullie samen verder afspraken kunnen maken. Vervolgens kom ik met plezier de lessen bij jullie geven. 

Kan jou klas wel wat Corepower gebruiken?

Stevig in de schoenen staan en goede keuzes maken.

Taoisme L

Informatie avond

21 augustus 2024.

Van 19.30-21.00u is er een kennismakingsavond in de Smeltkroes te Maarheeze. 

HH neemt je mee op reis voor meer vitaliteit, rust, zelfliefde en veiligheid.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!