In de ontspanning genieten van je glimlach.

Druk, druk, druk …

Zeg je vaak: ik heb het druk, druk, druk? Ondanks dat je het al druk hebt, blijven er maar vragen, taken en afspraken, op je to do list, bij komen.

Ik wil wel maar ….

Je wilt wel graag vooruit maar eigenlijk weet je niet zo goed hoe, waarheen of juist wanneer.

Ik ben gewoon MOE!

Je zou het liefst even een dagje in bed blijven liggen of een avondje op de bank gaan hangen. Je bent gewoon moe. 

piekeren gedachten energie
leef je leven

Leef het leven, waar jij voor kiest.

Energieloos door het leven gaan was iets waar ik last van had. Ik was prikkelbaar, vooral naar mijn dierbaarste. ‘s Morgens functioneerde ik alleen nog maar in vaste rituelen, waar ik dan vooral in het weekend last van had, omdat dan alles anders is dan normaal.

Ik was niet het meeste gezellige mens op aarde.

Tot een vriendin mij wees op een web pagina met een mooi verhaal. Het verhaal over ‘van korst naar kern’ sprak me meteen aan. Nu een aantal jaar later, bruis ik van de energie en sta ik weer flexibel in het leven. Ik geniet met volle teugen, vaak ondersteund door een grote glimlach op mijn gezicht.

Zoals je in de foto hiernaast ziet, zijn mijn patronen aangepast: in plaats van thuis op de bank, hang ik nu rond in de natuur en geniet ik van het leven.

Het is voor mij veel makkelijker geworden om contacten te onderhouden en nieuwe waardevolle contacten te maken, met mensen die er toe doen.

 

“Leer het leven vol energie te ervaren met een glimlach en geniet van alle mooie dingen dit het brengt”

Geniet van het leven dat bij jou past

Het was zo’n fantastische ervaring voor mij om vol energie keuzes te durven maken, die mij helpen stabiel in het leven te staan. Daarom heb ik besloten me hier verder in te verdiepen. Ik ben meerdere opleidingen gaan doen in de taoïstische leer en heb ontdekt dat de lachyoga een prima ondersteuning hierbij is.

Mijn ervaring is gericht op kinderen en docenten binnen zowel het primaire onderwijs als het voortgezet onderwijs. Mijn missie is om iedereen de mogelijkheid te bieden om keuzes te kunnen maken die ecologisch zijn voor zichzelf en de wereld om zich heen. Om goede keuzes te kunnen maken, is het handig om na te denken en nog beter om het te voelen en ervaren in je eigen lichaam, omdat dat een bron van waardevolle informatie bevat. In onze cultuur leren we helaas niet te luisteren naar ons lichaam. Dit is  met eenvoudige oefeningen wel makkelijk te leren. Als je eenmaal kunt luisteren naar je lichaam, dan ga je merken dat je andere keuzes gaat maken die beter bij jou passen.

mediteren zonder piekeren met kind

Ook jij kunt controle krijgen over je gedachten en de activiteiten doen waar jij van geniet.

Ontspannen leven

Het klinkt misschien raar, maar door tijd voor jezelf te maken, lekker te sporten of te mediteren, kom je tot rust. Vertel jezelf wat je wel wilt en doe de dingen waar jij van geniet. Zo leer je zelf keuzes te maken voor jezelf.

Weten wat je wilt

Leer op een eenvoudige manier te bereiken dat jij weet wat je wilt in het leven. Doordat jij weet wat echt belangrijk voor jou is, kun je gerichte keuzes maken en ga je spontaan weer vooruit.

Energie vol leven

Doordat je leert luisteren naar je lichaam, gaat deze methode meehelpen keuzes te maken. Je gaat meer dingen doen die echt bij je passen, waardoor jij meer energie krijgt.

Wil jij een les ervaren?

Ervaringen van mijn klanten

Een beetje onwennig en niet wetend wat te verwachten startte ik aan mijn eerste les CorePower bij Heidi Huijbers. Door de rust van Heidi en de duidelijke uitleg voelde het snel goed.
Super dat je direct het resultaat van de oefeningen kunt ervaren en delen met je mede cursisten. Ik vond het een toffe training en ga er zeker mee door.

Prisca

Programma manager capaciteitsplanning

Ik heb een sterrendans en een les CorePower gedaan. Dit om te kijken of Healthy Healing iets voor mij is. Ik ben al langer opzoek naar een soepele manier om wat stress kwijt te raken zonder mijn verleden te moeten herbeleven en een latente wens om meer te begrijpen van het Taoïsme. Ik ben blij dat ik bij HH ben begonnen en kijk iedere keer uit naar de volgende bijeenkomst.

Dennis

Regisseur Verbinder

Jij hebt de oplossing al in je hand. Je hoeft deze alleen nog te vinden!

Mensen die een vraag hebben of een gedrag willen veranderen, hebben de middelen al in zich.Het enige wat nog nodig is, is een helpende hand om te ontdekken wat dit is. Dit kan in verschillende manieren. Online met HH-online of het steeds wisselende programma van Healty Healing Tao.

– HH-online helpt je om de balans te vinden in de onrust van de corona periode met alle maatregelen. Je kunt deze lessen van uit thuis volgen en daarmee aan alle coronamaatregelen voldoen.
– Bij Healty Healing Toa gaan we de diepte in door elke periode een nieuwe beweging (Chi kung) met de daarbijbehorende meditatie. Healty Healing Tao is een krachtige methodiek die je de diepere kern van jezelf leert ontdekken waarbij emoties loskunnen komen. Het is prettig als je al enige ervaring hebt met meditatie en zelfontwikkeling.

– SchoolPower is voor scholen die aan de gang willen met een klas of een groep leerkrachten. Hierin gaan we in 3 tot 5 seccies met een klas of een groep leerkrachten opzoek naar hoe het voor jezelf en andere werkt als je elkaar in de kracht zet en leert vertrouwen op jezelf. Dit helpt een klas om uit de storm fase te komen en stabiel te gaan werken in de normingsfase. Leerkrachten leren te vertrouwen op hun eigen intuitie en krachten waardoor ze met meer zelfvertrouwen in contact kunnen komen met de klas van binnenuit.

Wil jij ook een happy hart ervaren?

Een glimlach van binnenuit

Veelgestelde vragen

Wat gaan we doen bij CorePower?

CorePower laat door simpele oefeningen iemand ervaren wat balans is en hoe makkelijk je uit deze balans te halen bent. Hierdoor kun je bewust werken aan het vertevigen van deze balans. Dit gebeurt op drie niveaus. Kracht, Liefde en wijsheid. waardoor je in 12 lessen heel veel van je zelf leert ontdekken. Tijdens deze training wisselen we de theorie af met oefeningen en meditaites. 

 

Deze methode is uitermate geschikt om met groepen te doen en is daar door goed te gebruiken in een klas. Op een speelse manier leren leerlingen hun eigen positie herkenen en kunnen zich makkelijk inleven in een ander. 

Docenten kunnen door deze methode zichzelf in hun ware kracht gaan ervaren waardoor ze nog autentieker voor de klas komen te staan. 

Wat gaan we doen bij healty healing Tao?

Elke half jaar wisselt het programma. Je gaat dus steeds opnieuw een nieuw stuk van de taoistische leer leren. Groeien van binnen uit door de verschillende lagen. Doormiddel van begegingspatronen en meditatie ga je patronen transformeren, loslaten of juist verdiepen. Doordat je jezelf steeds beter gaat ervaren en gaat vertrouwen op jezelf leer je bewuste keuzes te maken die bij jou passen. 

Wat gaan we doen bij SchoolPower?

SchoolPower is gebaseerd op Corepower. Door samen met de groep activiteiten te gaan doen die helpen in het bewust worden van je mechanismes en de meganismes van andere gaan we bewustwoording crearen. Dze bewustwoording gaan helpen in het stabiliseren van gedrag waardoor een klas stabieler wordt. Bijvoorbeeld pestgedrag of onrust uit een groep gehaald kan worden. Docenten leren meer te vertrouwen op hun eigen mechanismes en kunnen vanhieruit keuzes maken krachtiger voor de groep te staan waardoor ze meer zelfvertrouwen gaan krijgen. 

Wat is Tao?

TAO of terwijl taoisme is afkomstig uit China. Het is de leer van het midden tussen twee tegenstellingen. Goed/kwaat, Donker/licht, depresief/opgewekt, man/vrouw. 

Het gaat vooral over balans vinden tussen de uiterste en daarin jezelf ontmoeten zonder oordeel. 

Kan ik Healty Healing Tao doen zonder ervaring?

Dat zou kunnen als je dit echt. Als je zeker wil zijn of dit geschikt is voor jou kun je altijd een afspraak maken dan kunnen we het er samen over hebben. 

Natuurlijk kun je altijd starten met CorePower wat echt een goede basis vormt om door te gaan met de Healty Healing Tao. 

Wat wordt vergoed door de zorgverzekering?

Ik heb geen contacten gemaakt met de zorgverzekeringen. Dus deze worden niet vergoed. 

Je zou zelf na kunnen vragen of het binnen het pakket alternatieve geneeswijze valt.

Ervaringen van mijn klanten

Wil jij graag je ervaringen met HH delen, dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen.

Naam, Leeftijd

Functie

Wil jij graag je ervaringen met HH delen, dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen.

Naam, Leeftijd

Functie

Wil jij stoppen met piekeren en je gedachten positief houden?

Laten we dan samen bekijken wat het beste bij jou past