Ontspannen genieten met een glimlach

Druk, druk, druk …

Zeg je vaak: ik heb het druk, druk, druk? Ondanks dat je het al druk hebt, blijven er maar vragen, taken en afspraken, op je to do list, bij komen.

Ik wil wel maar ….

Je wilt wel graag vooruit maar eigenlijk weet je niet zo goed hoe, waarheen of juist wanneer.

Ik ben gewoon MOE!

Je zou het liefst even een dagje in bed blijven liggen of een avondje op de bank gaan hangen. Je bent gewoon moe. 

piekeren gedachten energie
leef je leven

Leef het leven, waar jij voor kiest.

Energieloos door het leven gaan was iets waar ik last van had. Ik was prikkelbaar, vooral naar mijn dierbaarste. ‘s Morgens functioneerde ik alleen nog maar in vaste rituelen, waar ik dan vooral in het weekend last van had, omdat dan alles anders is dan normaal.

Tot een vriendin mij wees op een mooi verhaal ‘van korst naar kern’. Nu een aantal jaar later, bruis ik van de energie en sta ik weer flexibel in het leven. Ik geniet met een glimlach op mijn gezicht.

Zoals je in de foto hiernaast ziet, zijn mijn patronen aangepast: in plaats van thuis op de bank, hang ik nu rond in de natuur en geniet ik van het leven.

Het is voor mij veel makkelijker geworden om contacten te onderhouden en nieuwe waardevolle contacten te maken, met mensen die er toe doen. Waar ik dan weer verfrissende  energie van krijg. 

 

“Vol energie genieten van jouw passie”

“Ontspannen glimlachen naar je leven”

Geniet van het leven dat bij jou past

Het was zo’n fantastische ervaring voor mij om vol energie keuzes te durven maken, die mij helpen stabiel in het leven te staan. Daarom heb ik besloten mijn coachingsvaardigheden verder te verbreden. Na jaren lange training en toeweiding ben ik inmiddels instaat om de reis naar binnen op diverse niveaus te begeleiden. 

Mijn ervaring is gericht op zowel kinderen als volwassenen. Mijn missie is om iedereen de mogelijkheid te bieden om keuzes te kunnen maken die ecologisch zijn voor zichzelf en de wereld om zich heen. Om goede keuzes te kunnen maken, leer ik je reizen door je innerlijk landschap. Waardoor je een schat aan informatie over jezelf leert vinden achter je maskers en opgetrokken muren. 

Met zachter rituele leer je de veiligheid in jezelf vinden. 

mediteren zonder piekeren met kind

Ook jij kunt gaan genieten van de activiteiten die je doet!

Ontspannen leven

Het klinkt misschien raar, door in je drukke schema tijd voor jezelf te maken, lekker te sporten of te mediteren, kom je tot rust. 

Weten wat je wilt

Leer op een eenvoudige manier te bereiken dat: ‘je weet wat je wilt in het leven’. Zo kun je gerichte keuzes maken om vooruit te komen.

Energie vol leven

Je leert luisteren naar je lichaam, wat je gaat helpen keuzes te maken. Je gaat dingen doen die bij je passen en energie opleveren.

Wil jij een sessie ervaren?

Healty Healing

Bij HH kun je deelnemen aan indivuduele sessies als mee doen met groepslessen. Lekker in de buitenlucht in de rust van de natuur. Wandelend of op een afgesproken plek in beweging komen, mediteren of juist samen onze stem gebruiken. Op een speelse en ontspannen manier leer je op vriendelijke wijze jezelf beter begrijpen.

HH Chi kung

Even helemaal tot rust komen met een afwisselende reeks bewegingen? Het enige wat je hoeft te doen is je mee laten voeren met mijn stem. Laat je verrassen door wat je waarneemt tijdens de sessie!

HH wandelt

Met een klein groepje lekker de natuur in trekken. Onderweg is er tijd voor een chi kung sessie en meditaie/mantra/chanten. Wie weet wat voor moois we nog meer tegen gaan komen onderweg?

HH training

Wil jij meer verdieping dan kun je altijd aansluiten bij een training. Tijdens de training gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen. Je gaat dus niet alleen ervaren, je leert ook het waarom erachter. 

leef je leven

Ervaringen van mijn klanten

Een beetje onwennig en niet wetend wat te verwachten startte ik aan mijn eerste les CorePower bij Heidi Huijbers. Door de rust van Heidi en de duidelijke uitleg voelde het snel goed.
Super dat je direct het resultaat van de oefeningen kunt ervaren en delen met je mede cursisten. Ik vond het een toffe training en ga er zeker mee door.

Prisca

Programma manager capaciteitsplanning

Ik heb een sterrendans en een les CorePower gedaan. Dit om te kijken of Healthy Healing iets voor mij is. Ik ben al langer opzoek naar een soepele manier om wat stress kwijt te raken zonder mijn verleden te moeten herbeleven en een latente wens om meer te begrijpen van het Taoïsme. Ik ben blij dat ik bij HH ben begonnen en kijk iedere keer uit naar de volgende bijeenkomst.

Dennis

Regisseur Verbinder

Wil je mee op reis?

Reis mee naar jou innerlijk landschap en ontdek al het moois wat jij nu nog voor jezelf verborgen houdt. 

Veelgestelde vragen

Wat gaan we doen bij CorePower?

CorePower laat door simpele oefeningen iemand ervaren wat balans is en hoe makkelijk je uit deze balans te halen bent. Hierdoor kun je bewust werken aan het vertevigen van deze balans. Dit gebeurt op drie niveaus. Kracht, Liefde en wijsheid. waardoor je in 12 lessen heel veel van je zelf leert ontdekken. Tijdens deze training wisselen we de theorie af met oefeningen en meditaites. 

 

Deze methode is uitermate geschikt om met groepen te doen en is daar door goed te gebruiken in een klas. Op een speelse manier leren leerlingen hun eigen positie herkenen en kunnen zich makkelijk inleven in een ander. 

Docenten kunnen door deze methode zichzelf in hun ware kracht gaan ervaren waardoor ze nog autentieker voor de klas komen te staan. 

Wat gaan we doen bij healty healing Tao?

Elke half jaar wisselt het programma. Je gaat dus steeds opnieuw een nieuw stuk van de taoistische leer leren. Groeien van binnen uit door de verschillende lagen. Doormiddel van begegingspatronen en meditatie ga je patronen transformeren, loslaten of juist verdiepen. Doordat je jezelf steeds beter gaat ervaren en gaat vertrouwen op jezelf leer je bewuste keuzes te maken die bij jou passen. 

Wat gaan we doen bij SchoolPower?

SchoolPower is gebaseerd op Corepower. Door samen met de groep activiteiten te gaan doen die helpen in het bewust worden van je mechanismes en de meganismes van andere gaan we bewustwoording crearen. Dze bewustwoording gaan helpen in het stabiliseren van gedrag waardoor een klas stabieler wordt. Bijvoorbeeld pestgedrag of onrust uit een groep gehaald kan worden. Docenten leren meer te vertrouwen op hun eigen mechanismes en kunnen vanhieruit keuzes maken krachtiger voor de groep te staan waardoor ze meer zelfvertrouwen gaan krijgen. 

Wat is Tao?

TAO of terwijl taoisme is afkomstig uit China. Het is de leer van het midden tussen twee tegenstellingen. Goed/kwaat, Donker/licht, depresief/opgewekt, man/vrouw. 

Het gaat vooral over balans vinden tussen de uiterste en daarin jezelf ontmoeten zonder oordeel. 

Kan ik Healty Healing Tao doen zonder ervaring?

Dat zou kunnen als je dit echt. Als je zeker wil zijn of dit geschikt is voor jou kun je altijd een afspraak maken dan kunnen we het er samen over hebben. 

Natuurlijk kun je altijd starten met CorePower wat echt een goede basis vormt om door te gaan met de Healty Healing Tao. 

Wat wordt vergoed door de zorgverzekering?

Ik heb geen contacten gemaakt met de zorgverzekeringen. Dus deze worden niet vergoed. 

Je zou zelf na kunnen vragen of het binnen het pakket alternatieve geneeswijze valt.

Ervaringen van mijn klanten

Wil jij graag je ervaringen met HH delen, dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen.

Naam, Leeftijd

Functie

Wil jij graag je ervaringen met HH delen, dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen.

Naam, Leeftijd

Functie

Wil jij mee op reis naar meer ontspanning en energie?

Laten we dan samen bekijken wat het beste bij jou past