HH van Heidi Huijbers

HH / Heidi Huijbers

 

Zachtaardig als ik ben, heb ik jarenlang gevochten met mijn verlegenheid. Binnen de NLP-opleiding heb hierin enorme stappen gezet. Ik heb geleerd wat de kracht is geweest van mijn verlegenheid en hoe die mij heeft gebracht waar ik nu sta. Echter was dit niet genoeg voor mij. De NLP en alle congnitieve leerstijlen die je verder kunnen brengen, zitten voor mij erg in het ratio. En tja, de ratio is een ster in het ontwijken vragen die sturen om diepgaande antwoorden te geven. Herken jij dit toevallig ook? Ben jij ook in staat om mensen die je willen helpen om de tuin te leiden door slimme antwoorden te geven, maar net niet die antwoorden om verder te komen. 

Om te leren omgaan met mijn manipulatieve denkpatronen, ben ik op zoek gegaan wat mij verder kan helpen. Als docent op een vmbo heb ik al gemerkt dat als ik leerlingen of docenten help, ik makkelijk terug val op allerlei trance oefeningen (lees: hypnose) uit de NLP. Ik vind het geweldig om te zien hoe je de spanning van een pest-slachtoffer weg kunt nemen met een visualisatie oefening of hoe je een docent krachtiger voor de klas kunt laten staan, door hem de situatie die hij/zij zelf heeft bedacht te laten ervaren. Iemand vanuit de verwondering, de ideale situatie laten verwoorden en deze voor zich te laten zien is een prachtig en krachtig middel.

Kortom, ik ben van het cognitieve pad af gegaan omdat dit mij niet langer ging helpen en ben gaan zoeken in de kracht van de trance sessies. Hierdoor ben ik op het toaïstische pad terecht gekomen. Het voordeel van taoïsme is, dat je niet na hoeft te denken over het verleden of de toekomst. Je hoofd heeft dus spontaan geen reden meer om te gaan manipuleren. Het is echt je eigen lichaam die aan zet is.

Door samen met mij aan het werk te gaan met de drie krachtbronnen in jezelf, maak je deze wakker. Je gaat de verbinding met je volgende krachtbronnen aan:
     – kracht
     – liefde
     – wijsheid

Als intuïtief en integer persoon kan ik je bij staan in het proces om contact te maken met deze krachtbronnen. Door mijn ervaring in dit vakgebied, kan ik je begeleiden om te luisteren en te handelen vanuit deze bronnen, die jij al bij je geboorte hebt gekregen, waar helaas door ervaringen van het leven blokkades, muren of korsten omheen zijn gevormd.

Ik ga je dus niet laten graven in je verleden, ik ga niet opzoek naar je grootste trauma’s. Ik ga je wel helpen om jezelf te bevrijden van deze blokkade, op de manier die het beste bij jou past, om zo met volle teugen te kunnen genieten van wie jij daadwerkelijk bent.

 

Volg mij op Social Media:

Corepower Master-Teacher

Door lichaamsoefeningen en meditatie te doen, heb ik connectie gemaakt met de krachtbronen. Corepower.be

Basiscursus Hypnose

Stelt mij in staat middels verscheidene technieken veilig te hypnotiseren. Hypnosecentrum.be

Laughter Yoga Leader

Tijdens deze training heb ik aangetoond dat ik principes en de kennis omtrent de lachyoga beheers.

Jeffrey Stephens Protocol

Dit is een effectief protocol om in 1 sessie snel en effectief de problemen van de client op te lossen. 

Personal NLP Coach

Naast de practioner en master certificaat heb ik ook de verdiepenende training tot NLP coach volbracht.

Advanced Hypnose

Bredere basis van hypnose technieken zoals zelfhypnose, non-verbale hypnose en hypnose op afstand. 

Hoe mensen mij ervaren

Heidi kan ik het best typeren met de volgende drie woorden: bevlogen, doelgericht, doorzetter.

Bevlogen, omdat Heidi de weg van haar hart volgt. Doelgericht, omdat ze een strak plan heeft om te bereiken wat ze voor ogen heeft.
Als doorzetter is Heidi creatief in het uitstippelen van de weg om haar doel te bereiken.

Elly

Collega docent

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Door hard op te lachen of juist met een subtiele innerlijke glimlach.