Laat je onderbewuste voor je werken!

v

Slaap jij slecht?

Af en toe ‘s nachts een geweldig idee bedenken is tof. Elke nacht liggen piekeren is echt te veel van het goede. 

v

Ben jij een jojo met je gewicht?

Is afvallen geen probleem maar kun je het gewoon niet voor elkaar krijgen om op dit gewicht te blijven. Steeds maar weer die strijd tegen de kilo’s.

v

Stoppen met je slechte gewoonte?

Heb jij een gewoonte die je dagelijks doet en waar je helemaal klaar mee bent. Lukt het alleen nog niet om er mee te stoppen.

stoppen met
Mediteren hypnose

Gelukkig zijn met jezelf en je gedrag.

Hoe tof zou het zijn als jij helemaal gelukkig bent met de gedragingen die je hebt. ‘s nachts lekker slapen. Mooi nagels en in je pauze niet verplicht naar buiten te hoeven. 

Dit alles en nog veel meer kun je bereiken door je onderbewuste te laten meehelpen om dit gedrag te realiseren. Je onderbewuste bewaakt je patronen en voert ze uit zodat jij veilig en beschermt bent. In de loop van de jaren ben je gegroeid en tot andere inzichten gekomen hierdoor kun je last krijgen van bepaalde patronen die langzaam je leven zijn binnen gedrongen.

Als jij vind dat het nu tijd is om afscheid te nemen van die patronen dan kan ik je helpen. Hiervoor hoef je niet langer het gevecht met jezelf aan te gaan, we vragen simpel weg je onderbewuste om hulp bij het aanpassen van deze patronen. Zo zorg je ervoor dat je in de tegenwoordige tijd happy, veilig en gezond kunt leven zonder de strijd met jezelf aan te hoeven gaan.

Leef het leven waar jij bewust voor kiest!

Bewust gekozen voor mijn gedrag.

Door mijn jarenlange ervaring met NLP ben ik veel bezig geweest met allerlei trance oefeningen die mensen echt verder helpen. Bijvoorbeeld: Een leerling die gepest wordt helpen om zich minder geïntimideerd te worden door de pester. Met als resultaat dat het pesten stopt.

Doordat ik krachtige ervaringen had met deze trance sessie ben ik me hierin verder gaan verdiepen. Resultaat: ik ben nu een trotse gecertificeerd hypnotherapeut die geniet van elke sessie. Wat is het ontzettend leuk om te doen en wat een kracht zit er in hypnose.

Anders dan verwacht val je bij een hypnose sessie niet in een diepe slaap in tegendeel zelfs, ik krijg alles mee wat er gebeurt en kan zelfs na blijven denken. Ik ervaar het dan ook als super fijn dat ik mijn hele lichaam voel ontspannen terwijl ik op het einde van de rit met fijne suggesties weer helemaal helder ben en me beter voel dan voor de sessie.

slapen

Laat patronen los en wordt wie je wilt zijn!

Goed slapen

Stoppen met piekeren en op een gezonde manier ontspannen gaan slapen. NIet voor een paar uur maar de hele nacht.

Ideaal gewicht

Altijd die leuke kleren kunnen dragen omdat je het voor elkaar krijgt om je ideale gewicht te bereiken en vast te houden zonder dieet of operaties. 

Goede gewoontes

Heerlijk ontspannen naar feestjes en andere sociale bijeenkomsten zonder je druk te hoeven maken over je gedrag. Niet nagelbijten, roken of geïrriteerd reageren.

Ervaringen van mijn klanten

Al jaren werk ik met een ondergewicht en een boven gewicht. Helaas zat ik al jaren op het boven gewicht en daar was ik niet echt blij mee. Na een hypnose sessie bij HH heb ik nieuw bovengewicht ingesteld welke ik 2 maanden later had bereikt door te luisteren naar mijn eigen signalen. Dit gewicht blijkt nu het nieuwe stabiel te zijn. (Blij)

Heidi

Docent

Wil jij graag je ervaringen met HH delen. dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen. Stuur een mailtje met jouw ervaring naar hh4contact@gmail.com en je ervaring wordt zo snel mogelijk geplaatst op de passende pagina.

 

Naam, Leeftijd

Functie

Stoppen met … en starten met ….

Ben jij al een tijdje bezig met iets niet meer te doen maar loop je steeds tegen dezelfde patronen van jezelf aan. Heb je geen idee meer wat je nog kan helpen? Dan kan hypnose de uitkomst zijn! Je zal merken dat na een hypnose sessie je signalen van jezelf krijgt die je helpen om zaken anders aan te pakken. Zo makkelijk kan het zijn.

Wil jij ook een happy hypnose ervaren?

Stuur gerust een mailtje als je nog vragen heb.

Veelgestelde vragen

Wat ga je doen tijdens de hypnose?

Ik ga je in diepe ontspanning brengen met diverse technieken. Als je dan volledig in hypnose bent ga ik praten met je onderbewuste om deze te helpen het vasthouden van patronen los te laten.

Val ik in slaap tijdens de Hypnose?

Nee zeker niet. Hypnose is niet hetzelfde als slapen. Je wordt in een diepe ontspanning gebracht. De meeste mensen ervaren dat het bewust denken nog blijft werken, dit is niet het geval als je slaapt.  

Wat wordt vergoed door de zorgverzekering?

Hypnose is een alternatieve geneeswijze die door vele zorgverzekeringen vergoed worden. Vraag even na hoe dit bij jou verzekering zit.

Ik heb geen contacten gemaakt met de zorgverzekeringen dus ik kan hierin niks voor je betekenen. 

Wat is Hypnose?
“Hypnosis is the bypass of the critical factor of the conscious mind and the establishment of acceptable selective thinking.”

Deze definitie is moeilijk om letterlijk te vertalen, echter een interpretatie is:
hypnose is het gedeeltelijk omzeilen van de kritische factor, behorende tot het bewustzijn, waarbij suggesties acceptabel dienen te zijn en daardoor direct in het onderbewustzijn worden opgenomen.

Uit het bovenstaande kunnen we opmaken dat hypnose tegen de wil van de te hypnotiseren persoon niet mogelijk is, immers de suggestie
dient acceptabel te zijn.

Ervaringen van mijn klanten

Wil jij graag je ervaringen met HH delen. dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen. 

Naam, Leeftijd

Functie

Wil jij graag je ervaringen met HH delen. dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen. 

Naam, Leeftijd

Functie

Wordt een betere versie van jezelf

Pak je gewoontes waar je vanaf wil bij de wortel aan.