Ontspanning in een heerlijke lachbui

v

Ben jij veel te serieus?

Serieus zijn op zijn tijd is natuurlijk niet slecht. Maar wat nou als je zo vaak serieus bent dat je niet meer kunt lachen of genieten. 

v

Vind jij jezelf saai?

Vroeger sprakelde je nog wel maar tegenwoordig is dat echt verleden tijd. Je doet alleen nog maar dingen omdat ze moeten.

v

Moet jij een betekenisvolle dag organiseren?

Een vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenweekend zijn erg leuk. Maar als jij hem moet organiseren kan dit toch best lasig worden.

saai oraganiseren
lach

Kom tot leven door je lach.

Natuurlijk kan het heel erg helpend zijn om serieus te zijn als je lekker aan het werk bent maar in je vrije tijd is het echt tijd om lekker te ontspannen en te genieten van de vrijheid die het leven ook te bieden heeft.

Kinderen weten van nature dat lachen gezond is en dit doen ze dan ook volop. helaas verliezen we deze gewoonte naarmate we ouder worden. Als volwassen lachen we nog maar een keer of 5 per dag en een echte schaterlachbui kom je nog maar zelden tegen.

Leer weer heerlijk ontspannen lachen in een klein groepje om de lach dan zelf verder uit te bouwen. Het helpt om door de dag heen vaker en natuurlijker te lachen. Iets wat normaal een kleine grinnik oplevert kan nu een echte haha opleveren die je diep van binnen kunt voelen.

Mijn ervaring is dat ik mezelf minder saai vind. Ik laat vaker, op een positieve manier van me horen en geniet zelf van mijn aanwezigheid.

 

Steek elkaar aan met een heerlijke lachbui en maak zo van binnenuit een diepe connectie met elkaar!

Ontspannen lachen met elkaar.

Door een collega heb ik kennis gemaakt met de lachyoga waarbij je gewoon gaat lachen met elkaar. Naast lachen staat de ademhaling centraal (de Pranayama). Deze techniek, waarbij je uitademing langer is dan je inademing, komt vanzelf als je heerlijk aan het lachen bent.

Doordat je lacht maak je vele hormonen aan die een bijdrage levereno om je fysiek lekkerder in je vel te laten zitten. na een sessie ga je ontspannen en bruisend van de energie de rest van je dag te gemoed.

Door met elkaaar te lachen en veel oog contact te maken ga je op een dieper laag de concetie met de individuen in de groep aan. Hierdoor onstaat vanuit nature een groepscontact die je weer verder brengen in je lachbui.

De hormonen die je een prettig gevoel geven en de ervaring van diep contact blijven nog lang na zinderen in je lichaam en geest. Ik merk dan ook dat na een lachsessie de intensietijd van een dag vollegig verandert. Wat betekend dat dit een goede basis kan zijn voor een bijzondere dag zoals een vrijgezellenfeest, personeelsdag of familieuitje.

Lachen

Ook jij kunt genieten van jou lach en de lach van anderen!

Ontspannen leven

Door te leren welke meditatievorm bij jou past, kun je gaan mediteren en je lichaam en geest de ruimte geven om je piekergedachten te stoppen.

Positiviteit ervaren

Door bewust bezig te zijn met lachen en positieve uitspraken, ga je deze positiviteit ook echt ervaren en beleven.

Energie vol leven

Doordat je leert luisteren naar je lichaam, gaat deze meehelpen keuzes te maken, waardoor jij meer energie krijgt.

Ervaringen van mijn klanten

Wil jij graag je ervaringen met HH delen. dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen. 

Naam, Leeftijd

Functie

Wil jij graag je ervaringen met HH delen. dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen. 

Naam, Leeftijd

Functie

Lachen kan iedereen. Je hoeft het alleen te gaan doen.

Iedereen kan lachen, dat is het probleem niet. Met elkaar hebben we generatie op generatie geleerd dat je niet zo overdreven moet doen. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Helaas hebben we in deze cultuur geleerd om minder te lachen. Terwijl lachen juist zo goed is voor ons. Kijk snel wat HH te bieden heeft.

Wil jij ook een happy hart ervaren?

Lachend de verbinding maken met elkaar.

Veelgestelde vragen

Wat ga je doen om mij te laten lachen?

Het klinkt misschien raar maar lachecn kan prima zonder dat je daar een reden voor hebt. Door samen met andere te lachen werkt het nog aanstekelijk.

Zomaar lachen is dat niet belachelijk?

Nee zeker niet. Lachen is echt gezond voor mensen dit is in allerlei onderzoeken bewezen. In onze cultuur worden emoties uiten als iets raars gezien. Maar wat is er nou raar aan een lach?

Leer genieten van ene lach en je leert jezelf en andere nog beter kennen. 

Wat wordt vergoed door de zorgverzekering?

Ik heb geen contacten gemaakt met de zorgverzekeringen. Dus deze worden niet vergoed. 

Wat is lachyoga?

Lachyoga is door Dr Madan Kataria en zijn vrouw ontwikkeld. Dr Katari wilde de vele onderzoeken over geluk in het leven kracht bij zetten door mensen te stimuleren om te lachen. Hij heeft ontdekt dat je zo maar zonder reden kunt lachen.

Hij ontdekte dat je lichaam geen verschil merkt tussen een echte lach en een gemaakte lach. In beide gevallen maakt het allemaal hormonen aan die je lichaam en geest happy en gezond houden.

Zijn vrouw met een yoga achtergrond heeft hierin meegekeken naar de ademhaling.

Tijdens de lachyoga ga je door ademhalingsoefeningen langzaam over naar een gemaakte lach. Vanuit de connetie met de groep schiet je vanzelf in een schatterlachbui.

 

Ervaringen van mijn klanten

Wil jij graag je ervaringen met HH delen. dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen. 

Naam, Leeftijd

Functie

Wil jij graag je ervaringen met HH delen. dan is hier nog een mooie plekje om dit te doen. 

Naam, Leeftijd

Functie

Wil jij een top feest organiseren waarin iedereen in verbinding staat met elkaar?

Start dit feest dan met een uurtje samen lachen, wil je weten hoe?

Taoisme L

Informatie avond

21 augustus 2024.

Van 19.30-21.00u is er een kennismakingsavond in de Smeltkroes te Maarheeze. 

HH neemt je mee op reis voor meer vitaliteit, rust, zelfliefde en veiligheid.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!