Happy Hypnose Maarheeze

Ontdek alles over Happy Hypnose en boek een afspraak in Maarheeze.

HH Maarheeze

Al ruim 10 jaar gebruik ik hypnose technieken tijdens het coachen van jong en oud. Door mezelf verder te specialiseren in hypnose kan je nu prima begeleiden en succesvol je wens in vervulling laten gaan. 

Of het nu is dat je ergens mee wil stoppen zoals roken of nagelbijten of juist dat je ergens van af wilt. Bijvoorbeeld slecht slapen of die eeuwige pijn. Bij HH in Maarheeze ben je op de juiste plek om op een ontspannen manier in hypnose te gaan en voorgoed af te rekenen met gedrag wat niet langer meer bij je past. 

Hypnose Maarheeze

Al jaren werk ik met een ondergewicht en een bovengewicht. Helaas zat ik al jaren op het bovengewicht en daar was ik niet echt blij mee. Na een hypnosesessie bij HH heb ik nieuw bovengewicht ingesteld welke ik 2 maanden later had bereikt door te luisteren naar mijn eigen signalen. Dit gewicht blijkt nu het nieuwe stabiel te zijn. (Blij)

Heidi

Docent

Stuur een berichtje naar hh4contact@gmail.com als jij je ervaring met HH ook graag wilt delen. Hier is namelijk nog een plek hiervoor.

 

 

Naam, Leeftijd

Functie

Happy Hypnose

Heb jij gedragingen die je graag zou veranderen maar wil dit niet lukken dan kan Hypnose waardevol voor je zijn. Veel gedragingen die je hebt doe je onbewust. Je denkt er dus niet over na. Dat maakt het lastig om het gedrag te stoppen. De kracht van Hypnose is dat we juist dit onbewuste gedrag kunnen veranderen en er ander gedrag voor in de plaatst kunnen zetten, zolang dit gedrag maar bij jou past en jij dit zelf wilt.

Ja, je leest het goed! Hypnose is alleen effectief als je er zelf helemaal achterstaat. Zowel achter de keuze om oud gedrag los te laten als om nieuw gedrag te omarmen. Ondanks dat je een hypnotiseur nodig hebt om het proces te begeleiden blijf je dus zelf de regie houden.

Hypnose klinkt spannend. Toch is het minder spannend dan de meeste van ons verwachten. Je gaat niet slapen en je krijgt waarschijnlijk alles mee wat er gebeurt. Zoals ik al eerder aangaf jij blijft de regie houden ook al geef je deze voor een deel aan de hypnotherapeut.

Bij HH in Maarheeze wordt je na een intake gesprek, waarin je uitlegd waar je vanaf wilt en wat je ervoor in de plaatst wilt, op een ontspannen manier meegenomen in Hypnose.

Vergoeding

Hypnose valt onder de kop alternatieve geneeswijze bij de zorgverzekeringen. Informeer zelf even bij je zorgverzekering hoe het zit met de vergoedingen. Dit is namelijk bij elke verzekering anders. 

Prijzen Happy Hypnose Maarheeze

Hieronder staat aangeven wat de verschillende varianten kosten van een hypnosesessie.

HH

Sneppendijk 4
Maarheeze, Brabant 6026AB
Nederland
Telefoon: 0617412512
E-mail: hh4contact@gmail.com
URL: https://hh-online.nl/
Prijsindicatie: $$$
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00 - 17:00 en 19:00 - 22:00
Donderdag19:00 - 19:30 en 09:00 - 17:00
Vrijdag09:30 - 21:00 en 09:00 - 17:00
Zaterdag09:30 - 12:00 en 09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Happy Hypnose Maarheeze

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Happy Hypnose behandeling in Maarheeeze.

10 + 11 =

Ik gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.

Taoisme L

Informatie avond

21 augustus 2024.

Van 19.30-21.00u is er een kennismakingsavond in de Smeltkroes te Maarheeze. 

HH neemt je mee op reis voor meer vitaliteit, rust, zelfliefde en veiligheid.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!