Mediteren Maarheeze

Met de taoistische inslag (leren) mediteren in Maarheeze.

HH Maarheeze

Na een behoorlijke omzwerving en verschillende vormen van mediteren en lichaamswerk uit geprobeert te hebben ik het taoisme ontdekt. Het taoisme staat ook wel bekend als de weg van het midden, waarin het Yin–Yang symbool natuurlijk het perfecte voorbeeld van balans is.

In het Taoisme ga je opzoek naar je eigen kern. Vanuit deze kern ga je de verbinding aan met de buitenwereld. Hiervoor worden gebruik gemaakt van allemaal bewegingsoefeningen die afgewisseld worden door meditatie sessies. Dit mediteren kan gewoon zitten op een stoel of lichend op een matje. Tijdens de trainingen zijn de meditatie geleide meditaies wat inhoud dat ik je verbaal begeleid en je alleen hoeft te volgen.

De kracht van de meditaties is dat je altijd vanuit je kern werkt. Je blijft dicht bij jezelf waardoor je nooit je eigen ik verliest en het niet zweverig wordt. Zo kun je veilig leren mediteren

Mediteren Maarheeze

Een beetje onwennig en niet wetend wat te verwachten startte ik aan mijn eerste les CorePower bij Heidi Huijbers. Door de rust van Heidi en de duidelijke uitleg voelde het snel goed.
Super dat je direct het resultaat van de oefeningen kunt ervaren en delen met je mede cursisten. Ik vond het een toffe training en ga er zeker mee door.

Prisca

Programma manager capaciteitsplanning

Ik heb een sterrendans en een les Healty Healing Tao gedaan. Dit om te kijken of Healthy Healing iets voor mij is. Ik ben al langer opzoek naar een soepele manier om wat stress kwijt te raken zonder mijn verleden te moeten herbeleven en een latente wens om meer te begrijpen van het Taoïsme. Ik ben blij dat ik bij HH ben begonnen en kijk iedere keer uit naar de volgende bijeenkomst.

Dennis

Regisseur Verbinder

Healty Healing Tao 

 

Mediteren in Maarheeze kan bij HH. Daar vind je een aantal keren in de week de mogelijkheid om deel te nemen aan lessen reeksen. 2 keer per jaar starten er weer nieuwe groepen in zowel de Corepower als in de Healty Healing Tao. 

Bij de Corepower zijn de lessen vooral gericht op het leren ervaren en stabiliseren van je eigen kern. Deze kern bestaan uit je Krachtcentrum, liefdescentrum en je wijsheidscentrum. Door veel oefeningen met elkaar te doen leer je de waarde van deze centrums kennen en ga je steeds meer vertrouwen op je eigen kunnen. Hierdoor wordt het minder belangrijk wat andere van je vinden. 

Deze lessen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die rust zoeken in hun leven. Zoals mensen die een burn-out hebben of overspannen zijn of gewoon opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging in het zakelijke leven. 

Tijdens de Healty Healing Tao lessen staat er steeds een ander onderwerp op het programma. Je kunt elk half jaar van te voren informeren wat er die periode aangeleerd wordt. Hier draaien de lessen vooral om QiQongs die je helpen om je balans te vinden bij jezelf maar ook in je omgeving en grotere geheel. 

 

 

Mediteren Balans

Prijzen mediteren Maarheeze

Wat zijn de mogelijkheden bij HH. 

HH

Sneppendijk 4
Maarheeze, Brabant 6026AB
Nederland
Telefoon: 0617412512
E-mail: hh4contact@gmail.com
URL: https://hh-online.nl/
Prijsindicatie: $$$
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00 - 17:00 en 19:00 - 22:00
Donderdag19:00 - 19:30 en 09:00 - 17:00
Vrijdag09:30 - 21:00 en 09:00 - 17:00
Zaterdag09:30 - 12:00 en 09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Meditatie Maarheeze

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een meditaie in Maarheeze.

6 + 11 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Taoisme L

Informatie avond

21 augustus 2024.

Van 19.30-21.00u is er een kennismakingsavond in de Smeltkroes te Maarheeze. 

HH neemt je mee op reis voor meer vitaliteit, rust, zelfliefde en veiligheid.

 

Je hebt je met succes ingeschreven!