Home » Blog » Happy Hypnose » Stoptober Hypnose helpt.
Stoptober

Stoptober Hypnose helpt.

door | 25 sep, 2020 | Happy Hypnose

Stoptober

Het is weer zo ver. De maand voor het stoppen met roken staat weer voor de deur. En dan reis voor vele rokers de vraag: ” Ga ik dit jaar mee doen of niet?” De meningen hierover lopen ver uit een. Deze ene vindt het een goed initiatief terwijl een andere echt overtuigd is dat je pas stopt als je er zelf aan toe bent. Natuurlijk heb je ook nog een groep niet rokers die vinden dat je gewoon altijd kunt stoppen en een groep die nog niet eens in de gaten heeft dat Stoptober bestaat.

Roker die keuzes maakt

Ben jij een roker en zie je het wel zitten om de uitdaging van Stoptober aan te gaan? Dan kan deze blog je zeker helpen om keuzes te maken wat jou kan helpen.

Gewoon stoppen

Natuurlijk kun je gewoon op wilskracht stoppen met roken. 30 september je laatste sigaret uit drukken en dan 1 oktober de dag starten als niet roker. Vele mensen zijn je al voor gegaan om op deze manier te stoppen. Misschien niet persé op 1 oktober maar wel van de een op de andere dag stoppen. Hiervoor is een mind set nodig die je de kracht geeft om hierin door te zetten. Als je de juiste mind set weet te installeren ga je succesvol zijn.

Met kauwgom, pillen of pleisters

Dan zijn er ook nog allemaal ondersteunende producten op de markt die je kunnen helpen om je nicotineverslaving langzaam af te bouwen zodat dit je in elk geval niet in de weg zal zitten. De nicotine kan namelijk lichamelijke ongemakken geven als je daarvan gaat afkicken. Dit kan erg van persoon tot persoon verschillen. Wil je meer te weten komen over de ontwenningsverschijnselen ga dan naar ik stop nu. Hier vind je ook meer informatie over de mogelijkheden om deze ontwenningsverschijnselen tegen te gaan.

Met Hypnose

Een ander alternatief is hypnose. Hierin gaat de hypnotherapeut het gesprek aan met je onderbewuste. Door je onderbewuste jouw drijfveren om te stoppen met roken aan te geven kan je onderbewuste oude patronen loslaten.

Patronen loslaten

Ooit was roken voor jou de beste optie en bood het je vele meerwaarde om hier mee te starten en het vol te houden. Na mate je ouder wordt veranderen je behoefte. Dit wil niet zeggen dat je nieuwe behoefte altijd in lijn liggen met je oude patronen. Soms botsten deze en werk jij hard aan je nieuwe behoefte en werkt je onderbewuste hard om de oude patronen vast te houden. 

Conflict

Nu ontstaat er dus een conflict tussen je bewuste die nieuwe wensen heeft en je onderbewuste die graag vasthoudt aan oude patronen. Door rechtstreeks het gesprek met je onderbewuste aan te gaan kunnen we het onderbewuste helpen oude patronen los te laten waardoor het bewuste de ruimte krijgt om nieuwe patronen te maken. 

Ruimtepakken 

Tja, en dan is het nog aan jou wat je met deze nieuw ontstaande ruimte gaat doen. Hoe ga je deze invullen? Ga je daadwerkelijk door het leven als niet roker of ga je toch terug opzoek naar oude patronen. Dit heb je zelf in de hand. 

Keuze 

Wil jij ontdekken welke keuze jij zou maken?
Vraag dan een hypnose sessie aan. 
Ontdek of hypnose jou kan helpen om te stoppen met roken tijdens Stoptober of daar na.

Andere opties 

Natuurlijk kan Hypnose voor nog veel meer zaken werken. Bijvoorbeeld kan het je helpen om op het juiste gewicht te komen, van je angsten af te geraken of juist te stoppen met nagelbijten. 

Je kunt hypnose voor vele verschillende vormen inzetten. De enige voorwaarde is dat jij zelf echt af wil van je oude patronen en wil werken aan nieuw gedrag. 

Hypnose kan helpen!

Vooral KAN omdat ook jij aanzet bent.
Voor meer informatie zie Happy Hypnose van HH. 

 

Over HH

Als zachtaardig en integer persoon ben ik instaat om de innerlijke kracht van iemand te zien en bezit ik de expertises om die persoon die kracht te laten ervaren en gebruiken.

Graag neem ik jullie in verschillende blogs mee in waar ik me mee bezig houd.

Interessant:

Gerelateerde artikelen

Hypnose

Hypnose

Hypnose is een fenomeen dat ons als sinds mensenheugenis bezig houdt en helaas vaak gezien wordt als magie. Wat is hypnose nou echt? Dat is wat in dit artikel kort wordt uitgelegd wordt. Lees gerust verder …

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin